STOLARSKA RADIONICA STUDIO VSO nama

Ko smo mi?

Studio VS je samostalna stolarska radionica, sa sedištem u Beogradu. Kroz godine aktivnog rada izgradili smo ime koje naše mušterije asociraju sa vrednim radom, kvalitetnim proizvodima i odličnom uslugom.  

Čime se bavimo?

Studio VS pruža najbolje usluge izrade, prerade i popravke svih predmeta od drveta. U našem proizvodnom katalogu se mogu naći drvene žardinjere, ogradice za baštu, cveće, dvorišta, rešetke za puzavice, kućice za pse i još mnogo toga. Nudimo i proizvodnju kreveta, radnih stolova, ormara, komoda, kuhinja po meri, unikatne stolarije i još mnogo toga!

Šta nameravamo u budućnosti?

Sadašnje sedište firme je u Ulici Slobodana Penezica Krcuna 84, u Beogradu, a trenutno aktivno radimo na širenju naših proizvodnih kapaciteta na nove lokacije. Pored toga nadamo se proširenju našeg vrednog tima i povećanju obima proizvodnje.

Naš cilj za budućnost je da dovedemo prirodnu čar proizvoda od drveta u svačiji dom. Naime, spajanjem tradicionalnog stolarskog zanata sa novim, modernim i nadolazećim trendom trgovine preko interneta nastojimo da direktno povežemo proizvođača sa krajnjim kupcem, bez potrebe za preprodavcem, čime se cena proizvoda drastično smanjuje.

U našem radu prepoznatljiva je ekološka nota. Jedna od naših dubokih želja je i da vratimo staru slavu predmetima od drveta i da kao reputabila alternativa ustanemo protiv plastike koja je pogubna za našu planetu! Budući da smo po popularnosti najbrže rastuća stolarska radionica u regionu, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta možemo reći da ste kupovinom naših proizvoda izabrali jedan od kvalitetnijih DOMAĆIH proizvoda.